Concurs national de aquascaping
Meniu

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. Termeni și condiții

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Regulamentului 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Kronstil Aquaristik SRL prelucrează datele furnizate de dumneavoastră prin folosirea servicilor de colectare de date si de formular de cerere oferta/etc disponibile pe acest website in conditii de maxima siguranta si numai pentru scopurile specificate.

În cazul în care dumneavoastră puneți în mod voluntar la dispoziția Kronstil Aquaristik SRL orice date cu caracter personal, pentru care vi s-a cerut in mod expres consimtamantul, prin aceasta vă dați acordul ca Kronstil Aquaristik SRL, în scopul și pe durata determinată de specificul tranzacției, să înregistreze aceste date și să le administreze.

Respectăm caracterul privat și securitatea informației furnizate atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter privat, scop în care aplicăm prezenta politică de confidențialitate.

2. Scopul colectarii datelor

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, respectiv informarea dumneavoastra, prin sms, e-mail si/sau telefonic cu privire la promotiile si campaniile desfasurate de catre Kronstil Aquaristik, produsele noi; 

– Profilarea consumului dumneavoastra; analiza preferintelor dumneavoastra personale, a comportamentelor si a intereselor dumneavoastra, pentru a putea obtine interesul dvs viat de la Kronstil Aquaristik.

Prin completarea datelor in formularul de contact / cerere oferta, vizitatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Kronstil Aquaristik si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

Kronstil Aquaristik SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. Kronstil Aquaristik S.R.L va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.
S.C. Kronstil Aquaristik S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

De asemenea, S.C. Kronstil Aquaristik S.R.L.  poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

3. Înregistrarea si utilizarea datelor

Pentru simpla vizualizare a continutului webste-ului www.aquaticdesign.ro, nu este nevoie sa ne furnizati date personale insa pentru utilizarea anumitor servicii puse la dispozitie de website-ul nostru, este nevoie de date personale, dupa cum urmeaza:

Date personale prelucrate Scop prelucrare date personale Durata de stocare a datelor personale
Nume prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate
Email prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate
Telefon prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate

 

4. Securitatea datelor

Kronstil Aquaristik SRL garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

SITE-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul acesteia. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, Kronstil Aquaristik nu-si asuma nici o responsabilitate.

5. Informare

Nu sunteți obligat(ă) să ne furnizați datele dumneavoastră în scopurile menționate in prezenta politica de confidentialitate. 

Pentru datele furnizate de dumneavoastră prin intermediul acestui site, asigurăm administrarea acestora în condiții de siguranță și vă garantăm drepturile prevăzute de Legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora și de Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (dreptul de acces, de intervenţie, de a nu fi supus(ă) unei decizii individuale, de a vă adresa justiţiei, de a va opune în viitor prelucrării şi de a solicita ştergerea lor. 

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin email la concurs@aquaticdesign.ro .

6. Legislație

Respectăm cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completatã de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. Prezenta politică de confidențialitate se supune legislației române în vigoare. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul nostru. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competența instanței judecătorești.

 

Juriul nostru

Victor Zaharia

VICTOR ZAHARIA

Jurizeaza: Aquascaping, Ciclide, Olandeze, Wabi Kusa

Avand o experienta de 20 de ani in domeniu, Victor Zaharia este un autodidact perfectionist si un expert al plantelor acvatice.

Vladimir Chirilov

Vladimir Chirilov

Jurizeaza:  Aquascaping, Ciclide, Olandeze, Wabi Kusa

Cunoscut in mediul online cu nickname-ul valyy_dvd, Vladimir Chirilov este un roman pasionat de aquascaping, un perfectionist, castigator a doua concusuri nationale, clasandu-se pe podium cu locul 1.

SERGIU CIUBOTARIU

SERGIU CIUBOTARIU

Jurizeaza: Aquascaping, Ciclide, Olandeze, Wabi Kusa

10 ani de experienta in acvaristica, pasionat de plante acvatice si in special de aquascaping.

Dragos Chirita

Dragos Chirita

Jurizeaza: Marine

Recomandat si recunoscut in mediul online, cu un interes deosebit pentru pentru tot ceea ce inseamna tehnic, o prezenta constanta pe forumurile

Ciprian Parconie

Ciprian Parconie

Jurizeaza: Marine

Nascut si crescut intr-o familie unde acvariile au fost dintotdeauna prezente, a inceput sa practice cu adevarat acvaristica in anul 2008, fascinat fiind de conceptul de "aquascaping".

Sebastian Costin

SEBASTIAN COSTIN

Jurizeaza: Aquascaping, Ciclide, Olandeze, Wabi Kusa, Marine

Un hobby-ist in acvaristica , matur si experimentat atat in acvaristica de apa dulce cat si in cea de apa sarata.

Valentin Druga

VALENTIN DRUGA

Jurizeaza: Aquascaping, Ciclide, Olandeze, Wabi Kusa

Acvarist cu experienta notabila , cei 23 de ani pentru pasiune si implicare in acvaristica transformati intr-un ihtiolog deosebit!

Premii etapa online

Premiile oferite pentru etapa online sunt in valoare totala de 6300 RON.
Pentru fiecare categorie/sectiune, se vor premia primele 3 locuri, dupa cum urmeaza:

Premiul 1, in valoare de 500 RON

Premiul 2, in valoare de 300 RON

Premiul 3, in valoare de 100 RON

1. Categoria OLANDEZE

  • Din sectiunea sub 200 L se vor premia locurile 1,2 si 3.
  • Din sectiunea peste 200 L se vor premia locurile 1,2 si 3.

2. Categoria CICLIDE

  • Din sectiunea sub 200 L se vor premia locurile 1,2 si 3.
  • Din sectiunea peste 200 L se vor premia locurile 1,2 si 3.

3. Categoria MARINE

  • Din sectiunea sub 200 L se vor premia locurile 1,2 si 3.
  • Din sectiunea peste 200 L se vor premia locurile 1,2 si 3.

4. Categoria WABI KUSA

  • Se vor premia locurile 1,2 si 3.

Premii etapa LIVE

Toti cei 6 finalisti ai categoriei Aquascaping ce vor participa la etapa live, organizata la Brasov, vor fi premiati dupa cum urmeaza:

1

3000 RON

2

2000 RON

3

1000 RON

4

500 RON

5

400 RON

6

300 RON

Testimoniale ale concurentilor editiei 2016 a concursului.

Dan Hincea 40 ani - Bucuresti

Daca nu era Aquatic Design Contest, nu era AcvaConcept! Cam asa as putea rezuma.
Pasionat fiind, am inceput sa particip la concursurile de aquascaping inca din 2014 dar experienta ADC a fost cea care m-a marcat si - fara nici un fel de exagerare - mi-a schimbat viata.
Cand te afli inconjurat de oameni care pun atat de mult suflet in acest domeniu nu poti sa nu te simti bine! Nu poti sa ramai indiferent.
Cu siguranta cel mai serios si cel mai bine pus la punct eveniment de acest gen in Romania chiar si pana la acest moment, ADC a adus fata in fata concurenti, organizatori si juriu, punand in scena un altfel de concurs, o altfel de abordare, nu numai prin calitatea organizarii, cantitatea de decoruri, plante , bazine samd, ci prin felul in care ne-a facut sa ne simtim.
Concurentii au facut echipa - paradoxal desi fiecare dintre noi a tras pentru o plasare cat mai sus in clasament, ne-am ajutat, ne-am sustinut, ne-am sfatuit, multtumindu-le astfel organizatorilor si juriului.
Nu pot sa sper decat ca la a 20-a editie a ADC o sa fiu unul dintre cei care mai voi lauda ca am participat la primul concurs.
Pregatiti-va pentru urmatoarea editie ADC - Va garantez ca astfel de eveniment nu poate fi ratat! Succes!

Dan Hincea 40 ani - Bucuresti
Razvan Ciorpac - 35 ani - Iasi

ADC 2016 – Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa traiesc un vis, dar cam asa a fost. Un eveniment extrem de bine organizat, la Romexpo, in inima unui mega eveniment dedicat animalelor unde am fost aplaudati, fotografiati si urmariti indeaproape de sute de oameni in timp ce cream setup-urile de concurs.
Ce poti sa-ti doresti mai mult decat 3 zile petrecute intre prieteni care impartasesc acelasi hobby, 3 zile intr-un eveniment din care nu lipseste nimic – sute de kilograme de roci, zeci de kilograme de lemne, zeci de specii de plante, profesionalism, voie buna, fair play, premii. Poate un butoi cu bere la dozator. Ei bine, a fost si ala!
A fost sublim, mai vreau si tocmai ma pregatesc din greu pentru urmatoarea editie. Felicitari organizatorilor pentru un eveniment unic in Romania organizat la standarde internationale.

Razvan Ciorpac - 35 ani - Iasi
Daniel Chis - 34 ani- Zalau

In anul 2016 m-am inscris pentru prima data la un concurs de Aquascaping.Am participat cu"Romanian Forest" cu care am reusit sa ma calific in etapa finala de la Bucuresti.Desi consideram ca este un bazin reusit nu credeam ca are potential sa treaca de etapa online.Am fost foarte incantat cand am fost contactat telefonic, ca m-am calificat mai departe.
Pe langa premiile castigate, am castigat mult mai mult prin faptul ca am legat prietenii cu niste oameni minunati.M-am intalnit cu multe persoane cu care ma stiam doar din mediul online.Desi concuram intre noi, toti 5 ne ajutam unul pe altul un fel munca de echipa prin sfaturi si idei.
Cand am ajuns la Romexpo in ziua amenajarii bazinului am realizat cat efort implica un astfel de concurs(primul de acest gen din Romania)cu organizare,amenajarea standurilor si a locatiei,caratul materialelor,mobilizarea persoanelor,eforturile financiare si munca din spatele calculatorului si a telefonului.A fost un concurs foarte corect si transparent la care nici unul nu am avut de obiectat.Desi am fost "urecheat" putin de unii membrii din juriu consider ca atat am meritat la vremea respectiva si acolo a fost nivelul meu.Singurul inconvenient pentru mine a fost distanta mare si oboseala cu condusul vreo 10 ore dar a meritat tot efortul.
Am apreciat faptul ca echipa ADC a luat decizia sa fie organizat urmatorul concurs in Brasov, fiind mai in mijlocul tarii pentru ca toata lumea sa fie cat mai aproape de locatie in etapa finala.Le urez mult succes in continuare ehipei ADC si transmit acvaristilor din toata tara sa va pregatiti acvariile si sa va inscrieti!

Daniel Chis - 34 ani- Zalau
Nandrean Marius - 29 ani - Iasi

Aquatic Design Contest pentru mine a fost o experienta unica si de neregretat. La acest concurs am participat cu primul meu setup din "cariera" mea de aquascaper. Nu ma asteptam ca munca mea sa fie asa de mult apreciata de colegii de breasla, drept dovada am obtinut locul 1 la etapa online. Etapa live care s-a tinut la Romexpo, Bucuresti a fost ceva nou pentru mine. Am plecat de acasa (Iasi) sa intalnesc oameni noi. M-am dus la Bucuresti in etapa live sa invat mai multe si sa-mi fac prieteni noi. Toata lumea era cu zambetul pe buze, voie buna, nici o clipa n-am simtit ca am venit la un concurs, unde competita trebuie sa fie pe primul loc. In etapa live am avut niste acvarii generoase, foarte multe materiale cu care nu puteai da gres, plante la discretie, un juriu bine pus la punct, totul foarte bine organizat. Dupa ce am terminat concursul, spre seara, cu mic cu mare am sarbatorit si ne-am distrat. Au fost 3 zile de neuitat pe care as vrea sa le retraiesc. Multumesc!

Nandrean Marius - 29 ani - Iasi
 

Sponsori oficiali ai concursului Aquatic Design Contest - editia 2020

Kronstil Aquaristik RomaniaJBL GmbH Germania Sponsor Rhino.ro

 

Grupul Kronstil Aquaristik

Se incarca..