Aquatic Design Contest 2016, concurs acvarii, decorare acvarii 2016 Bucuresti, eveniment acvaristica 2016 Romania Bucuresti

AQUATIC DESIGN CONTEST – EDITIA 2017

Pentru a vedea arhiva concursului - editia 2016 - click aici

Kronstil Aquaristik, organizatorul concursului Aquatic Design Contest va multumeste pentru interesul manifestat fata de prima editie a concursului organizat in anul 2016 . Suntem multumiti de rezultatele concursului si speram ca si voi sunteti in asentimentul nostru.

Am contabilizat atat partile bune cat si minusurile si va asiguram ca am depus toate resursele in slujba organizarii acestui eveniment si ne dorim ca pe viitor acest concurs sa fie mai dinamic si sa implicam mai multi acvaristi de valoare din Romania.

Aceasta prima editie a fost o provocare atat pentru echipa noastra cat si pentru finalistii concursului !

Prin urmare pentru a diversifica sectiunile de concurs in masura in care putem crea un punct de interes comun in randul pasionatilor de acvaristica lansam urmatorul chestionar, prin care cei interesati de acest eveniment isi pot manisfesta optiunile referitoare la categoriile viitoare ale concursului !

Prin acest chestionar ne dorim sa aflam parerea dumneavoastra pentru o mai buna organizare si desfasurarea a concursului !

Spre deosebire de prima editie unde au fost premiati doar finalistii , vom incerca sa motivam cu premii si participarea online pentru sectiunile care nu vor intra in finala live !

Chestionarul va fi disponibil online pana la data de 01.11.2016

Regulamentul concursului pentru editia urmatoare va fi publicat oficial la data de 15 decembrie 2016 !

Pe langa optiunile exprimate asteptam comentarii si sugestii pe marginea acestui sondaj.

Chestionar


1.1.Acvariu/ Aquascaping
             

1.2.Acvariu/ Biotop
             

1.3.Acvariu /Ciclide
             

1.4.Acvariu/Marin
             


                           


  

Echipa ADC va multumeste si va asteapta cu drag la urmatoarea editie a concursului!

Pentru a vedea arhiva concursului - editia 2016 - click aici