Meniu

Kronstil Aquaristik,   

va invita sa va inscrieti si sa participati  la cel mai important eveniment al anului 2019/2020 din acvaristica romaneasca

AQUATIC DESIGN CONTEST, competitia in care toti pasionatii  de acvaristica isi vor demonstra talentul si priceperea in amenajarea acvariilor!

Anul 2016, debutul  proiectului  ADC, aduce in premiera in  Romania un nou concept de concurs in acvaristica.

Nascut din dorinta de a promova acvaristica  in plan national, echipa  Kronstil Aquaristik a  reusit  sa puna in practica primul si singurul concurs de aquascaping LIVE,  desfasurat  cu  public si  concurenti.

Mobilizarea echipei noastre si efortul depus in  organizarea concursului din 2016/Bucuresti a fost rasplatita  cu  rezultatele obtinute de concurentii calificati  in etapa finala  si de satisfactia  participantilor prezenti la eveniment .

Suntem motivati  si credem  in aceasta noua  editie a concursului   si cu  siguranta  putem  afirma  faptul ca,  organizarea  si mobilizarea noastra  va fi superioara  fata de prima editie desfasurata in anul 2016.

Astfel, la propunera mai multor participanti si colaboratori, pentru a veni si mai mult in intampinarea tuturor  finalistilor din etapa LIVE dar si pentru a pune la dispozitia concurentilor toate materialele de care au nevoie, tone de pietre, lemne, radacini, substraturi, pentru ca rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor, am decis ca etapa finala sa aiba loc in mijlocul tarii, la sediul Kronstil Aquaristik din Brasov.

Ca si la prima editie, juriul  ADC este format  numai din acvaristi romani cu experienta si avem incredere ca poate juriza  acest concurs, convinsi fiind de faptul ca putem ridica nivelul si calitatea  acvaristicii din Romania.

Ne asteptam la o participare numeroasa pe masura feedback-ului extrem de pozitiv pe care l-am primit dupa incheierea primei editii a ADC, prin prisma diversitatii categoriilor si sectiunilor dar si prin prisma premiilor substantiale puse la bataie de organizator.

Aquatic Design Contest nu se limiteaza prin a fi  un simplu concurs online prin care se vor alege finalistii  editiei 2019/2020, ADC  este o competitie in care se vor intalni fata in fata  cei mai buni acvaristi  din Romania  si care isi vor  demonstra talentul  “LIVE in Brasov”.           

Echipa Kronstil Aquaristik 

 

 

Juriul nostru

Victor Zaharia

VICTOR ZAHARIA

Jurizeaza: Aquascaping, Ciclide, Olandeze, Wabi Kusa

Avand o experienta de 20 de ani in domeniu, Victor Zaharia este un autodidact perfectionist si un expert al plantelor acvatice.

Vladimir Chirilov

Vladimir Chirilov

Jurizeaza:  Aquascaping, Ciclide, Olandeze, Wabi Kusa

Cunoscut in mediul online cu nickname-ul valyy_dvd, Vladimir Chirilov este un roman pasionat de aquascaping, un perfectionist, castigator a doua concusuri nationale, clasandu-se pe podium cu locul 1.

SERGIU CIUBOTARIU

SERGIU CIUBOTARIU

Jurizeaza: Aquascaping, Ciclide, Olandeze, Wabi Kusa

10 ani de experienta in acvaristica, pasionat de plante acvatice si in special de aquascaping.

Dragos Chirita

Dragos Chirita

Jurizeaza: Marine

Recomandat si recunoscut in mediul online, cu un interes deosebit pentru pentru tot ceea ce inseamna tehnic, o prezenta constanta pe forumurile

Ciprian Parconie

Ciprian Parconie

Jurizeaza: Marine

Nascut si crescut intr-o familie unde acvariile au fost dintotdeauna prezente, a inceput sa practice cu adevarat acvaristica in anul 2008, fascinat fiind de conceptul de "aquascaping".

Sebastian Costin

SEBASTIAN COSTIN

Jurizeaza: Aquascaping, Ciclide, Olandeze, Wabi Kusa, Marine

Un hobby-ist in acvaristica , matur si experimentat atat in acvaristica de apa dulce cat si in cea de apa sarata.

Valentin Druga

VALENTIN DRUGA

Jurizeaza: Aquascaping, Ciclide, Olandeze, Wabi Kusa

Acvarist cu experienta notabila , cei 23 de ani pentru pasiune si implicare in acvaristica transformati intr-un ihtiolog deosebit!

Premii etapa online

Premiile oferite pentru etapa online sunt in valoare totala de 6300 RON.
Pentru fiecare categorie/sectiune, se vor premia primele 3 locuri, dupa cum urmeaza:

Premiul 1, in valoare de 500 RON

Premiul 2, in valoare de 300 RON

Premiul 3, in valoare de 100 RON

1. Categoria OLANDEZE

  • Din sectiunea sub 200 L se vor premia locurile 1,2 si 3.
  • Din sectiunea peste 200 L se vor premia locurile 1,2 si 3.

2. Categoria CICLIDE

  • Din sectiunea sub 200 L se vor premia locurile 1,2 si 3.
  • Din sectiunea peste 200 L se vor premia locurile 1,2 si 3.

3. Categoria MARINE

  • Din sectiunea sub 200 L se vor premia locurile 1,2 si 3.
  • Din sectiunea peste 200 L se vor premia locurile 1,2 si 3.

4. Categoria WABI KUSA

  • Se vor premia locurile 1,2 si 3.

Premii etapa LIVE

Toti cei 6 finalisti ai categoriei Aquascaping ce vor participa la etapa live, organizata la Brasov, vor fi premiati dupa cum urmeaza:

1

3000 RON

2

2000 RON

3

1000 RON

4

500 RON

5

400 RON

6

300 RON

Testimoniale ale concurentilor editiei 2016 a concursului.

Dan Hincea 40 ani - Bucuresti

Daca nu era Aquatic Design Contest, nu era AcvaConcept! Cam asa as putea rezuma.
Pasionat fiind, am inceput sa particip la concursurile de aquascaping inca din 2014 dar experienta ADC a fost cea care m-a marcat si - fara nici un fel de exagerare - mi-a schimbat viata.
Cand te afli inconjurat de oameni care pun atat de mult suflet in acest domeniu nu poti sa nu te simti bine! Nu poti sa ramai indiferent.
Cu siguranta cel mai serios si cel mai bine pus la punct eveniment de acest gen in Romania chiar si pana la acest moment, ADC a adus fata in fata concurenti, organizatori si juriu, punand in scena un altfel de concurs, o altfel de abordare, nu numai prin calitatea organizarii, cantitatea de decoruri, plante , bazine samd, ci prin felul in care ne-a facut sa ne simtim.
Concurentii au facut echipa - paradoxal desi fiecare dintre noi a tras pentru o plasare cat mai sus in clasament, ne-am ajutat, ne-am sustinut, ne-am sfatuit, multtumindu-le astfel organizatorilor si juriului.
Nu pot sa sper decat ca la a 20-a editie a ADC o sa fiu unul dintre cei care mai voi lauda ca am participat la primul concurs.
Pregatiti-va pentru urmatoarea editie ADC - Va garantez ca astfel de eveniment nu poate fi ratat! Succes!

Dan Hincea 40 ani - Bucuresti
Razvan Ciorpac - 35 ani - Iasi

ADC 2016 – Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa traiesc un vis, dar cam asa a fost. Un eveniment extrem de bine organizat, la Romexpo, in inima unui mega eveniment dedicat animalelor unde am fost aplaudati, fotografiati si urmariti indeaproape de sute de oameni in timp ce cream setup-urile de concurs.
Ce poti sa-ti doresti mai mult decat 3 zile petrecute intre prieteni care impartasesc acelasi hobby, 3 zile intr-un eveniment din care nu lipseste nimic – sute de kilograme de roci, zeci de kilograme de lemne, zeci de specii de plante, profesionalism, voie buna, fair play, premii. Poate un butoi cu bere la dozator. Ei bine, a fost si ala!
A fost sublim, mai vreau si tocmai ma pregatesc din greu pentru urmatoarea editie. Felicitari organizatorilor pentru un eveniment unic in Romania organizat la standarde internationale.

Razvan Ciorpac - 35 ani - Iasi
Daniel Chis - 34 ani- Zalau

In anul 2016 m-am inscris pentru prima data la un concurs de Aquascaping.Am participat cu"Romanian Forest" cu care am reusit sa ma calific in etapa finala de la Bucuresti.Desi consideram ca este un bazin reusit nu credeam ca are potential sa treaca de etapa online.Am fost foarte incantat cand am fost contactat telefonic, ca m-am calificat mai departe.
Pe langa premiile castigate, am castigat mult mai mult prin faptul ca am legat prietenii cu niste oameni minunati.M-am intalnit cu multe persoane cu care ma stiam doar din mediul online.Desi concuram intre noi, toti 5 ne ajutam unul pe altul un fel munca de echipa prin sfaturi si idei.
Cand am ajuns la Romexpo in ziua amenajarii bazinului am realizat cat efort implica un astfel de concurs(primul de acest gen din Romania)cu organizare,amenajarea standurilor si a locatiei,caratul materialelor,mobilizarea persoanelor,eforturile financiare si munca din spatele calculatorului si a telefonului.A fost un concurs foarte corect si transparent la care nici unul nu am avut de obiectat.Desi am fost "urecheat" putin de unii membrii din juriu consider ca atat am meritat la vremea respectiva si acolo a fost nivelul meu.Singurul inconvenient pentru mine a fost distanta mare si oboseala cu condusul vreo 10 ore dar a meritat tot efortul.
Am apreciat faptul ca echipa ADC a luat decizia sa fie organizat urmatorul concurs in Brasov, fiind mai in mijlocul tarii pentru ca toata lumea sa fie cat mai aproape de locatie in etapa finala.Le urez mult succes in continuare ehipei ADC si transmit acvaristilor din toata tara sa va pregatiti acvariile si sa va inscrieti!

Daniel Chis - 34 ani- Zalau
Nandrean Marius - 29 ani - Iasi

Aquatic Design Contest pentru mine a fost o experienta unica si de neregretat. La acest concurs am participat cu primul meu setup din "cariera" mea de aquascaper. Nu ma asteptam ca munca mea sa fie asa de mult apreciata de colegii de breasla, drept dovada am obtinut locul 1 la etapa online. Etapa live care s-a tinut la Romexpo, Bucuresti a fost ceva nou pentru mine. Am plecat de acasa (Iasi) sa intalnesc oameni noi. M-am dus la Bucuresti in etapa live sa invat mai multe si sa-mi fac prieteni noi. Toata lumea era cu zambetul pe buze, voie buna, nici o clipa n-am simtit ca am venit la un concurs, unde competita trebuie sa fie pe primul loc. In etapa live am avut niste acvarii generoase, foarte multe materiale cu care nu puteai da gres, plante la discretie, un juriu bine pus la punct, totul foarte bine organizat. Dupa ce am terminat concursul, spre seara, cu mic cu mare am sarbatorit si ne-am distrat. Au fost 3 zile de neuitat pe care as vrea sa le retraiesc. Multumesc!

Nandrean Marius - 29 ani - Iasi
 

Sponsori oficiali ai concursului Aquatic Design Contest - editia 2020

Kronstil Aquaristik RomaniaJBL GmbH Germania Sponsor Rhino.ro

 

Grupul Kronstil Aquaristik

Se incarca..