Concurs national de aquascaping
Meniu

Aquatic Design Contest

INVITES YOU TO REGISTER AND PARTICIPATE IN THE MOST IMPORTANT EVENT OF 2022/2023 OF THE ROMANIAN AQUARISTIC

AQUATIC DESIGN CONTEST, the competition in which all aquaristic passionate will demonstrate their talent and skill in setting up the aquariums!
Year 2016, the debute of the ADC project brings in Romania a new concept of contest in aquaristic.
Born out of the desire to promote the aquaristic nationally, the Kronstil Aquaristik team has managed to put into practice the first and only aquascaping LIVE contest, with public and competitors.
Mobilizing our team and the effort made in organizing the 2016/ Bucharest contest was rewarded with the results obtained by the competitors qualified in the final stage and by the satisfaction of the participants present at the event.
We are motivated and we believe in this new edition of the contest and we can certainly say that our organization and mobilization will be superior to our first edition in 2016.
Thus, at the suggestion of several participants and collaborators, to support even more the finalists of the LIVE stage, but also to provide all competitors with the materials that they need, tons of rocks, wood, roots, sublayers, so that the final result is as expected, we have decided to hold the final in the heart of the country, at the headquarters of  Kronstil Aquaristik in Brasov.
As for the first edition, the ADC jury is made up only of experienced Romanian aquarists and we trust that they can judge this contest, being convinced that we can raise the level and quality of the aquaristic field in Romania.
We expect a numerous participation given the extremely positive feedback we had after closing the first edition of ADC, in terms of the diversity of categories and sections but also in terms of the substantial prizes offered by the organizer.
Aquatic Design Contest is not limited to being a simple online contest to choose the finalists of the 2022/2023 edition.
Aquatic Design Contest is a competition where the best aquarists in Romania will meet face to face and demonstrate their talent, “LIVE in Brasov”.

Kronstil Aquaristik Team

 

Juriul nostru

Victor Zaharia

VICTOR ZAHARIA

Avand o experienta de 20 de ani in domeniu, Victor Zaharia este un autodidact perfectionist si un expert al plantelor acvatice.


Vladimir Chirilov

Vladimir Chirilov

Cunoscut in mediul online cu nickname-ul valyy_dvd, Vladimir Chirilov este un roman pasionat de aquascaping, un perfectionist, castigator a doua concusuri nationale, clasandu-se pe podium cu locul 1.

SERGIU CIUBOTARIU

SERGIU CIUBOTARIU

10 ani de experienta in acvaristica, pasionat de plante acvatice si in special de aquascaping.

Sebastian Costin

SEBASTIAN COSTIN

Un hobby-ist in acvaristica , matur si experimentat atat in acvaristica de apa dulce cat si in cea de apa sarata.

Valentin Druga

VALENTIN DRUGA

Acvarist cu experienta notabila , cei 25 de ani pentru pasiune si implicare in acvaristica transformati intr-un ihtiolog deosebit!

Locurile 1 si 2  vor participa in etapa "Live in Brasov" si vor fi premiate in urma clasamentului final. 

Premii etapa online
Premiile oferite pentru etapa online sunt in valoare totala de 3000 RON.
Pentru fiecare sectiune, se vor premia locurile 3, 4, 5, dupa cum urmeaza:

Locul 3: 500 RON 
Locul 4: 300 RON
Locul 5: 200 RON

 

Premii etapa LIVE

Toti cei 6 finalisti ai categoriei Aquascaping ce vor participa la etapa live, organizata la Brasov, vor fi premiati dupa cum urmeaza:

1

4200 RON

2

2700 RON

3

1700 RON

4

1200 RON

5

900 RON

6

700 RON

Testimoniale concurenti

Dan Hincea 40 ani - Bucuresti

Daca nu era Aquatic Design Contest, nu era AcvaConcept! Cam asa as putea rezuma.
Pasionat fiind, am inceput sa particip la concursurile de aquascaping inca din 2014 dar experienta ADC a fost cea care m-a marcat si - fara nici un fel de exagerare - mi-a schimbat viata.
Cand te afli inconjurat de oameni care pun atat de mult suflet in acest domeniu nu poti sa nu te simti bine! Nu poti sa ramai indiferent.
Cu siguranta cel mai serios si cel mai bine pus la punct eveniment de acest gen in Romania chiar si pana la acest moment, ADC a adus fata in fata concurenti, organizatori si juriu, punand in scena un altfel de concurs, o altfel de abordare, nu numai prin calitatea organizarii, cantitatea de decoruri, plante , bazine samd, ci prin felul in care ne-a facut sa ne simtim.
Concurentii au facut echipa - paradoxal desi fiecare dintre noi a tras pentru o plasare cat mai sus in clasament, ne-am ajutat, ne-am sustinut, ne-am sfatuit, multtumindu-le astfel organizatorilor si juriului.
Nu pot sa sper decat ca la a 20-a editie a ADC o sa fiu unul dintre cei care mai voi lauda ca am participat la primul concurs.
Pregatiti-va pentru urmatoarea editie ADC - Va garantez ca astfel de eveniment nu poate fi ratat! Succes!

Dan Hincea 40 ani - Bucuresti
Razvan Ciorpac - 35 ani - Iasi

ADC 2016 – Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa traiesc un vis, dar cam asa a fost. Un eveniment extrem de bine organizat, la Romexpo, in inima unui mega eveniment dedicat animalelor unde am fost aplaudati, fotografiati si urmariti indeaproape de sute de oameni in timp ce cream setup-urile de concurs.
Ce poti sa-ti doresti mai mult decat 3 zile petrecute intre prieteni care impartasesc acelasi hobby, 3 zile intr-un eveniment din care nu lipseste nimic – sute de kilograme de roci, zeci de kilograme de lemne, zeci de specii de plante, profesionalism, voie buna, fair play, premii. Poate un butoi cu bere la dozator. Ei bine, a fost si ala!
A fost sublim, mai vreau si tocmai ma pregatesc din greu pentru urmatoarea editie. Felicitari organizatorilor pentru un eveniment unic in Romania organizat la standarde internationale.

Razvan Ciorpac - 35 ani - Iasi
Daniel Chis - 34 ani- Zalau

In anul 2016 m-am inscris pentru prima data la un concurs de Aquascaping.Am participat cu"Romanian Forest" cu care am reusit sa ma calific in etapa finala de la Bucuresti.Desi consideram ca este un bazin reusit nu credeam ca are potential sa treaca de etapa online.Am fost foarte incantat cand am fost contactat telefonic, ca m-am calificat mai departe.
Pe langa premiile castigate, am castigat mult mai mult prin faptul ca am legat prietenii cu niste oameni minunati.M-am intalnit cu multe persoane cu care ma stiam doar din mediul online.Desi concuram intre noi, toti 5 ne ajutam unul pe altul un fel munca de echipa prin sfaturi si idei.
Cand am ajuns la Romexpo in ziua amenajarii bazinului am realizat cat efort implica un astfel de concurs(primul de acest gen din Romania)cu organizare,amenajarea standurilor si a locatiei,caratul materialelor,mobilizarea persoanelor,eforturile financiare si munca din spatele calculatorului si a telefonului.A fost un concurs foarte corect si transparent la care nici unul nu am avut de obiectat.Desi am fost "urecheat" putin de unii membrii din juriu consider ca atat am meritat la vremea respectiva si acolo a fost nivelul meu.Singurul inconvenient pentru mine a fost distanta mare si oboseala cu condusul vreo 10 ore dar a meritat tot efortul.
Am apreciat faptul ca echipa ADC a luat decizia sa fie organizat urmatorul concurs in Brasov, fiind mai in mijlocul tarii pentru ca toata lumea sa fie cat mai aproape de locatie in etapa finala.Le urez mult succes in continuare ehipei ADC si transmit acvaristilor din toata tara sa va pregatiti acvariile si sa va inscrieti!

Daniel Chis - 34 ani- Zalau
Nandrean Marius - 29 ani - Iasi

Aquatic Design Contest pentru mine a fost o experienta unica si de neregretat. La acest concurs am participat cu primul meu setup din "cariera" mea de aquascaper. Nu ma asteptam ca munca mea sa fie asa de mult apreciata de colegii de breasla, drept dovada am obtinut locul 1 la etapa online. Etapa live care s-a tinut la Romexpo, Bucuresti a fost ceva nou pentru mine. Am plecat de acasa (Iasi) sa intalnesc oameni noi. M-am dus la Bucuresti in etapa live sa invat mai multe si sa-mi fac prieteni noi. Toata lumea era cu zambetul pe buze, voie buna, nici o clipa n-am simtit ca am venit la un concurs, unde competita trebuie sa fie pe primul loc. In etapa live am avut niste acvarii generoase, foarte multe materiale cu care nu puteai da gres, plante la discretie, un juriu bine pus la punct, totul foarte bine organizat. Dupa ce am terminat concursul, spre seara, cu mic cu mare am sarbatorit si ne-am distrat. Au fost 3 zile de neuitat pe care as vrea sa le retraiesc. Multumesc!

Nandrean Marius - 29 ani - Iasi
 

Sponsori oficiali ai concursului Aquatic Design Contest - editia 2022/2023

Kronstil Aquaristik RomaniaJBL GmbH Germania Sponsor Rhino.ro

 

Grupul Kronstil Aquaristik

Se incarca..